Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

ȘOCANT! Soprana Diana Croitoriu a anunțat că se sinucide pe Facebook

0 121

diana croitoriu

O postare care a îngrozit pe toată lumea a fost publicată de soprana româncă Diana Croitoru pe contul ei de Facebook. Mesajul, postat în limba franceză, a dat fiori tuturor care l-au citit și a alertat și familia.

„Peste puţin timp am să spun adio vieţii şi fiului meu. Viaţa în Franţa m-a omorât! Adio, o să ne vedem în Ceruri, o să mă reîntâlnesc cu Roxana Briban. Doamne iartă-mă! Diana”, a scris Soprana Diana Croitoriu pe Facebook.

mesaj facebook diana croitoriu

Femeia a fost găsită în viață, după ce a luat un pumn de somnifere.

Soprana Diana Croitoriu, în vârstă de 34 de ani, este stabilită în Franţa, la Charleville. Prietenii şi rudele artistei au apelat la poliţia locală franceză, încercând să o salveze.

Transportată în stare gravă la spital, Diana Croitoriu a ajuns pe mâna medicilor francezi, care încearcă să o țină în viață.

Diana Croitoriu s-a născut în România, pe 7 decembrie 1980. A absolvit Liceu de Artă Victor Brauner din Piatra Neamţ. apoi a urmat cursurile Conservatoire Superieur de Paris. În anul 2000 s-a mutat în Châlons-sur-Marne, apoi, în 2003, în Marseiile. În prezent, soprana locuia împreună cu fiul ei la Charleville, Champagne-Ardenne.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More