Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Social democrații dejeni: „Declarațiile primarului municipiului Dej sunt contradictorii„

0 1.307

Social democrații dejeni au reacționat și ei la candidatura din partea PNL a actualului primar al Dejului, Morar Costan. Redăm comunicatul acestora.

Anunțul făcut ieri de către primarul municipiului Dej și anume „colaborarea” acestuia cu și depunerea candidaturii din partea PNL nu este sub nici o formă o surpriză pentru comunitate, dar nici pentru social democrații dejeni. Nu acuzăm și nu judecăm deciziile omului politic, decizii ce sunt asumate de actualul primar al municipiului Dej.

Ținem totuși să amintim faptul că actualul primar, probabil pentru a-și spăla imaginea, atacă fără a fi atacat tocmai partidul ce l-a format ca și figură politică, partidul în care a evoluat și care l-a edificat și susținut în cariera sa. Social democrații dejeni apreciază efortul și munca fiecărui membru în parte, iar a vorbi despre interese politice personale este cea mai copilărească formă de atac și o scuză șubredă.

De asemenea declarațiile primarului municipiului Dej sunt contradictorii. Își dorește binele dejenilor „necondiţionat de interese de grup, politice şi personale”. Așadar din lipsă de interese și necondiționat actualul primar a avut discuții cu liderii PNL Cluj pentru construirea unui proiect pentru municipiul Dej.

A sări dintr-un partid într-altul înseamnă lipsă de interese? Dacă domnia sa este un atât de capabil administrator, iar eforturile acestuia sunt aproape supraomenești, de ce mai există nevoia de apreciere din partea oricărui partid politic? Aprecierea trebuie să vină din partea cetățeanului de rând, dejenii fiind singura instanță de judecată a realizărilor oricărui primar.

Social democrații dejeni îi urează succes actualului primar, nu acuză și nu judecă deciziile acestuia în ceea ce privește cariera politică a domniei sale. Judecata va veni inevitabil din partea electoratului deoarece dejenii sunt destul de maturi din punct de vedere politic pentru a-și da seama despre faptul că actualul primar și fostul nostru coleg încearcă doar o schimbare de tabere prin care să-și mențină scaunul administrativ, nici vorbă despre interes comun și responsabilitate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More