Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Social-democrații din Dej și Gherla și-au ales azi președintele național

0 3.506

Dacă pentru majoritatea românilor ziua de azi a fost o simplă duminică de relaxare și de încărcarea a bateriilor pentru săptămâna următoare, pentru social-democrații din România această duminică a însemnat ziua alegerilor naționale în PSD.

Sute de mii de membri ai PSD din toată țara s-au prezentat la sediile partidului din comunele, orașele și municipiile din care fac parte, unde au fost organizate secții de votare pentru alegerea președintelui PSD.

Având în vedere că Liviu Dragnea a fost singurul candidat la funcția de președinte al Partidului Social Democrat, membrii PSD n-au avut de făcut o alegere propriu-zisă la acest scrutin între mai mulți candidați, ci și-au exprimat opțiunea prin ”DA” sau ”NU” referitor la propunerea ca Liviu Dragnea să fie președintele național al formațiunii politice.

La Dej și Gherla social-democrații au dat dovadă de hărnicie, astfel că până la orele după-amiezii aproape toți alegătorii înscriși pe listele de partid s-au prezentat la urne. Cu toate acestea, procesul de votare durează până la ora 20, când urnele se vor închide și situația voturilor va fi centralizată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More