Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Social-democrații din Dej și Gherla și-au ales azi președintele național

0 429

Dacă pentru majoritatea românilor ziua de azi a fost o simplă duminică de relaxare și de încărcarea a bateriilor pentru săptămâna următoare, pentru social-democrații din România această duminică a însemnat ziua alegerilor naționale în PSD.

Sute de mii de membri ai PSD din toată țara s-au prezentat la sediile partidului din comunele, orașele și municipiile din care fac parte, unde au fost organizate secții de votare pentru alegerea președintelui PSD.

Având în vedere că Liviu Dragnea a fost singurul candidat la funcția de președinte al Partidului Social Democrat, membrii PSD n-au avut de făcut o alegere propriu-zisă la acest scrutin între mai mulți candidați, ci și-au exprimat opțiunea prin ”DA” sau ”NU” referitor la propunerea ca Liviu Dragnea să fie președintele național al formațiunii politice.

La Dej și Gherla social-democrații au dat dovadă de hărnicie, astfel că până la orele după-amiezii aproape toți alegătorii înscriși pe listele de partid s-au prezentat la urne. Cu toate acestea, procesul de votare durează până la ora 20, când urnele se vor închide și situația voturilor va fi centralizată.

Comentarii