Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Social-democrații sunt așteptați duminică la urne, pentru a-și alege președintele național

0 47

Social-democrații din toată țara sunt așteptați duminică la sediile PSD din municipii și comune pentru a-și desemna președintele la nivel național.

Astfel, duminică, 11 octombrie 2015, începând cu ora 8, toți membrii PSD sunt așteptați la sediul PSD din Dej, P-ța Lupeni, nr.3, pentru a vota președintele partidului la nivel național.

La nivelul municipiului Dej și al comunelor arondate, este așteptat un număr de 1420 de membri. Liviu Dragnea este singurul candidat la președinția PSD.

“În calitate de președinte al organizației locale PSD Dej, mă adresez tuturor membrilor PSD din municipiul Dej și organizațiilor care aparțin comunelor arondate, cu scopul de a-i îndemna ca duminică să participe la vot. Modul de alegere al preşedintelui constituie o premieră pentru social-democraţi și este datoria noastră să susținem un candidat care promite un plan de dezvoltare sustenabil pentru PSD. În anii de guvernare ai PSD, am demonstrat că suntem un partid care a crescut economia și dezvoltarea țării. Din acest motiv, duminică trebuie să acordăm sprijinul pentru un președinte PSD care promite o construcție comună a României!”, a declarat deputatul Cornel Itu, președintele reales al PSD Dej.

Alegerile pentru funcţia de preşedinte al PSD vor avea loc duminică, 11 octombrie, când aproape 533.000 de membri ai partidului sunt aşteptaţi la urne, inclusiv în Republice Moldova, într-un scrutin în care unicul candidat este Liviu Dragnea.

Procesul de votare va începe la ora 8.00 şi se va încheia cel târziu la ora 20.00. Fiecare secţie de vot va putea decide când să oprească procesul, având în vedere că există localităţi unde sunt puţini membri, iar astfel nu va fi nevoie de o perioadă lungă de timp pentru vot. Mai mult, membrii PSD din fiecare localitate vor fi mobilizaţi şi vor vota, în cele mai multe cazuri, împreună, în aceeaşi perioadă de timp.

Sunt aşteptaţi la urne aproape 533.000 de membri PSD din ţară, dar şi din străinătate.Vor avea drept de vot doar membrii PSD care au cotizaţiile plătite la zi şi se află în evidenţa actualizată a filialelor locale. Numărul estimat al membrilor PSD din evidenţele partidului este, însă, mai mare, potrivit unor surse social-democrate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More