Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Societățile comerciale luate la control

0 102

Mai multe societăți comerciale de pe raza localității Târgu Lăpuș au fost vizitate de polițiști. S-au aplicat amenzi de 9000 de lei.

Conform IPJ Maramureș, la data de 14 martie, polițiștii oraşului Târgu Lăpuş au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerțului şi pentru depistarea persoanelor care deţin în vederea comercializării ţigări de contrabandă.

Astfel, oamenii legii au efectuat controale şi verificări la sediile a 12 societăţi comerciale de pe raza de competenţă. „În urma activităţilor desfăşurate au fost constatate și aplicate cinci sancțiuni contravenționale conform prevederilor Legii 12/1990 – privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 9.000 de lei” au transmis reprezentanții IPJ.

De asemenea, polițiștii vor desfășura și în perioada următoare acțiuni specifice pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii activităților ilicite și încălcării legislației, în toate domeniile, în scopul asigurării unui climat optim de ordine, liniște, siguranță și legalitate a mediului de afaceri, cu preponderență în locurile și mediile semnalate cu risc ridicat de comitere a faptelor de evaziune fiscală.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More