Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Șofer din Cluj cercetat penal de polițiști după ce a blocat circulația tramvaielor

0 54

Împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice constituie infracţiune şi se pedepseşte, conform Codului penal, cu închisoare sau cu amendă.

Un conducător auto este cercetat penal de către poliţişti, după ce a blocat circulaţia tramvaielor, prin parcarea autovehiculului în imediata apropiere a şinelor.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 1 Poliţie au făcut demersuri pentru identificarea unui conducător auto care, la data de 21 octombrie a.c., a blocat circulaţia tramvaielor pentru circa 30 de minute.
Bărbatul de 22 de ani, din Cluj-Napoca, şi-a parcat autovehiculul pe strada George Bariţiu, în imediata apropiere a liniei de tramvai, împiedicând astfel circulaţia tramvaielor.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,Împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice”, faptă prevăzută şi pedepsită de 339, alin. 3 Cod penal.

Atragem atenţia conducătorilor auto că, în conformitate cu prevederile art. 339, alin.3 Cod penal, ,,aşezarea de obstacole care îngreunează sau împiedică circulaţia pe drumul public, dacă se pune în pericol siguranţa circulaţiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic” se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More