Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Șofer din Gherla sancționat. Peste 700 de kilograme de fructe și legume confiscate la Cluj

1 36

legume fructe confiscate

Poliţiştii clujeni au confiscat peste 700 de kilograme de legume şi fructe, transportate fără documente justificative, în urma unui control în trafic.

Poliţişti din cadrul I.P.J. Cluj- Secţia 7 Poliţie au efectuat controale pe străzile Traian Vuia şi Calea Dezmirului, pentru prevenirea şi combaterea transportului şi a comerţului ilicit de mărfuri, premisă a unor infracţiuni mai grave, precum evaziunea fiscală.

În acest context, în jurul orei 06:45, pe Calea Dezmirului, din municipiul Cluj- Napoca, a fost oprit în trafic un autovehicul cu care se transportau produse agro-alimentare.

Conducătorul auto, un bărbat de 29 de ani, din municipiul Gherla, nu a putut să prezinte, în momentul controlului, documente justificative pe marfa transportată.

Acesta a fost sancţionat contravenţional de poliţişti, conform prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Marfa transportată, aproximativ 700 kg de legume şi fructe (roşii, cartofi, ardei, prune, zmeură, nectarine), a fost confiscată şi predată unei unităţi de profil pentru valorificare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More