Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Șofer scos cu forța din mașină de polițiști la Cluj-Napoca. A înjurat și amenințat oamenii legii – VIDEO

1 98

Un bărbat care-și parcase mașina neregulamentar pe strada Regele Ferdinand din Cluj-Napoca a provocat un adevărat scandal azi, în centrul Clujului. Acesta a refuzat să prezinte actele la control unui polițist local, trecând la injurii și amenințări. A fost nevoie de intervenția polițiștilor, care l-au reținut și dus la secția de poliție.

Incidentul ar fi pornit de la faptul că bărbatul și-ar fi parcat mașina în loc nepermis, încurcând circulația rutieră din zonă la oră de trafic intens. Polițiștii locali au trecut imediat la aplicarea legii și erau în plin proces de a întocmi procesul verbal de constatare a contravenției, în momentul în care șoferul a revenit la mașină și a văzut polițiștii locali că îi fotografiază autoturismul.

Deși era vinovat, tot șoferul a fost cel care a trecut la injurii și amenințări, polițiștii locali fiind nevoiți să cheme în sprijin un echipaj al poliției naționale. Polițiștii au ajuns imediat la fața locului, fiind în zonă, și au încercat să-l legitimeze pe șoferul scandalagiu, însă acesta a refuzat.

Până la urmă, oamenii legii au reușit să-l scoată afară din mașină, l-au imobilizat și l-au încătușat.

Poziția IPJ Cluj

”Un echipaj al Secției I Poliție care patrula pe strada Regele Ferdinand a intervenit la solicitarea unui polițist local care se afla într-o dispută verbală cu un conducător auto oprit pe o bandă de circulație.

La solicitarea polițiștilor de a se legitima, bărbatul a refuzat, adresându-le acestora injurii şi ameninţări. Totodată, acesta ar fi intenționat să plece cu autovehiculul.

Având în vedere situația creată, s-a impus imobilizarea bărbatului și conducerea acestuia la sediul poliției pentru audieri”, precizează reprezentanții IPJ Cluj, care mai spun că la finalizarea audierilor vor lua măsuri legale împotriva șoferului scandalagiu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Catalin Sas spune

    A fost chemat un echipaj de Politie! Nu exista politie nationala! Nu faceti confuzii!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More