Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Șoferi băgați total în ceață de un indicator cu date eronate. De la Dej la Cluj-Napoca ar fi doar 3 kilometri – FOTO

0 201
indicator rutier eronat distante dej cluj
FOTO: mediafax.ro

 

Un indicator rutier instalat pe DN 17, la ieşirea de pe un tronson al şoselei de centură a Sucevei, conține date complet eronate, arătând că între Dej şi Cluj-Napoca ar fi o distanţă de doar trei kilometri, în realitate fiind 56 de kilometri, iar de la Suceava la Gura Humorului ar fi 145 de kilometri.

Indicatorul a fost instalat sâmbătă la ieşirea de pe şoseaua de centură a Sucevei pe DN 17 şi arată că între Suceava şi Gura Humorului distanţa ar fi de 145 de kilometri, în condiţiile în care aceasta este de 36 de kilometri, informează Mediafax.

Acelaşi indicator arată că de la Suceava la Câmpulung Moldovenesc sunt 148 de kilometri, în realitate distanţa fiind de 58 de kilometri.

indicator rutier eronat distante dej cluj-2
FOTO: mediafax.ro

 

Pe indicatorul rutier este menţionat şi că de la Suceava şi până la Bistriţa ar fi 159 de kilometri, în condiţiile în care distanţa este de 187 de kilometri.

Conform indicatorului, de la Suceava şi până la Dej sunt 179 de kilometri, în condiţiile în care distanţa reală este de 251 de kilometri, iar până la Cluj Napoca – 182 de kilometri, când distanţa este de 310 kilometri.

Cu doar 400 de metri înaintea acestui indicator este montat, de mai mulţi ani, un alt panou rutier pe care sunt scrise datele corecte.

indicator rutier distante dej cluj
FOTO: mediafax.ro

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More