Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Șoferi prinși băuți la volan de polițiștii clujeni

1 37
Foto:Arhiva Someseanul.ro
Foto:Arhiva Someseanul.ro

În 12.12.2013, ora 16:48, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 42 ani, domiciliat în comuna Gilău, sat Gilău, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1 E60, prin localitatea Floreşti, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice ( 0.79 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 87, alin.1 şi 4 din OUG 195/2002-republicată.

*

În 12.12.2013, ora 23.10, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 52 ani, din Cluj-Napoca, care în timp ce conducea un autovehicul a tamponat un auto pe str. Romulus Vuia din Cluj-Napoca, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiei.

În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge” şi „părăsirea locului accidentului de catre o persoana, în urma săvârşirii unui accident, fără încuviinţarea poliţiei”, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 87, alin.1 si art. 89 alin 1 din OUG 195/2002-republicată.

*

În 12.12.2013, ora 23:20, poliţişti din cadrul Posturilor de Poliţie Comunale Căianu și Suatu au depistat un bărbat de 38 ani din comuna Cămărașu, în timp ce conducea autoturismul pe D.C. 25 Sîmboleni intersecție cu D.N. 16 pe raza comunei Cămărașu, jud. Cluj, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 87, alin.1 din OUG 195/2002-Republicată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More