Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Şoferii care nu au respectat regimul legal de viteză au fost sancţionaţi de poliţiştii din Seini

0 38

Deoarece depăşirea limitei legale de viteză reprezintă una dintre principalele cauze ale producerii de accidente, poliţiştii din Seini au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea acestei abateri.

În perioada 12 – 13 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Seini au desfăşurat activităţi pentru identificarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.
În cele două zile de acţiune, poliţiştii au verificat mai multe autovehicule care se deplasau pe drumurile publice şi, pentru neregulile constatate, au aplicat 20 de sancţiuni contravenţionale.

Valoarea amenzilor depăşeşte suma de 10 000 de lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut patru permise de conducere şi au constatat o infracţiune de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Exemplu:

Aseară, în jurul orei 19.30, poliţiştii au identificat un bărbat de 37 de ani din Lăpuş, în timp ce conducea un autocamion cu număr de înmatriculare provizoriu.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Şi la Baia Mare, poliţiştii Biroului Rutier au desfăşurat activităţi pentru combaterea evenimentelor rutiere cauzate de nerespectarea normelor rutiere de către pietoni.

Poliţiştii au depistat mai mulţi pietoni care au traversat neregulamentar şi au aplicat 51 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 11 500 de lei.
Totodată, patru conducători auto care au încălcat normele rutiere, au rămas fără permise de conducere.

Respectaţi regulile de circulaţie, deoarece poliţiştii rutieri desfăşoară în permanenţă activităţile pentru fluidizarea traficului şi păstrarea unui climat de siguranţă pe drumurile publice!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More