Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Şoferiţă prinsă cu 215 km/h pe Autostrada Transilvania

1 28

autostrada transolvania

O tânără de 26 de ani, din judeţul Neamţ, a fost depistată de poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Serviciul Poliţiei Autostrăzi – Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania, în timp ce circula pe Autostrada 3, cu viteza de 215 km/h. Poliţia Română recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată carosabilului umed şi să acorde o atenţie sporită pietonilor.

Astăzi, în jurul orei 11.20, poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Serviciul Poliţiei Autostrăzi – Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania au depistat o tânără de 26 ani, în timp ce conducea un autoturism, cu o viteză peste limita maximă admisă.

Tânăra a fost depistată de poliţişti cu ajutorul aparatului radar la km. 15+500, pe sensul de mers Gilău – Turda, conducând cu o viteză de 215 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 765 de lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

ATENŢIE, VITEZA UCIDE!

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Viteza determină creşterea distanţei de frânare necesară opririi autovehiculului în siguranţă! Viteza determină agravarea consecinţelor accidentelor rutiere indiferent de cauză!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More