Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Șoferițele amendate cu flori, de polițiștii gherleni – VIDEO

0 420

Toate şoferiţele, care au avut drum astăzi în zona autogării din Gherla, au fost amendate cu o floare. Vinovaţii de serviciu: poliţiştii de la Brigada Rutieră Gherla.

Doamnele au fost trase pe dreapta de poliţişti, însă au răsuflat uşurate după ce au primit flori.Multe dintre şoferiţe au crezut iniţial că au încălcat vreo regulă de circulaţie. Însă toate au plecat încântate de activitatea desfăşurată de către Poliţia Rutieră.

Astfel, obișnuitul sentiment de „nelinişte” pe care îl experimentează fiecare șofer în momentul în care este „tras pe dreapta” de polițiști s-a transformat, de 8 Martie, în zâmbet și bucurie pentru zeci de șoferițe, în momentul în care au descoperit adevăratul motiv pentru care au fost oprite de oamenii legii.

Odată cu simbolurile primăverii oferite doamnelor şi domnişoarelor aflate la volan, poliţiştii rutieri au adresat acestora şi recomandări pentru a evita implicarea lor în incidente în trafic.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More