Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Șoferul care a provocat un accident grav în Cluj și-a incendiat mașina

0 2.410

Șoferul care dimineață a lovit un pieton pe strada Corneliu Coposu a fost identificat. Acesta și-a incendiat mașina pentru a scăpa de răspundere, după care a abandonat autoturismul.

Poliţiştii clujeni au reuşit identificarea conducătorului auto care la data de 23 aprilie a.c. a accidentat mortal pe o trecere de pietoni de pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca o femeie în vârstă de 71 de ani, fugind ulterior de la locul accidentului.

În urma activităţilor specifice şi având sprijinul comunităţii InfoTrafic care s-a mobilizat exemplar oferind informaţii poliţiştilor, aceştia au găsit autoturismul implicat în accident, abandonat în zona localităţii Popeşti, incendiat.

Totodată s-a reuşit identificarea celui aflat la volan, un bărbat de 36 din comuna Baciu, judeţul Cluj, care este căutat de poliţişti în vederea tragerii la răspundere penală.

În cauză este deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Reprezentanții poliției doresc să mulțumească tuturor celor care s-au mobilizat şi au oferit informaţii legate de producerea acestui tragic eveniment rutier. S-a dovedit încă o dată că buna colaborare şi încrederea poate face adevărate minuni împotriva celor certaţi cu legea, onoarea şi bunul simţ.

ACTUALIZARE:

În această seară, în jurul orei 18.00, autorul accidentului mortal din această dimineață s-a prezentat la Postul de Poliție Comunal Baciu și s-a predat.

În acest moment este în custodia polițiștilor rutieri care efectuează activitățile de administrare a probatoriului, urmând ca după finalizarea acestora autorul sa fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More