Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Soldat găsit spânzurat în unitatea de la Someșeni

0 398

Un soldat a fost găsit spânzurat în unitatea în care lucra.

Potrivit IPJ Cluj, dar și mai multor publicații media, un soldat din cadrul unității 01278 Someșeni, județul Cluj, a fost găsit spânzurat chiar în cadrul unității.

Este vorba despre caporalul Şuteu Felician Codruţ care, în ultimii șapte ani, a primit calificativul foarte bine la toate evaluările psihologice, iar astfel gestul acestuia pare fără explicație. Trupul soldatului a fost găsit de către un coleg.

Acesta nu era căsătorit și nu avea copii, de asemenea nu a lăsat nici un bilet de adio, au transmis ofițerii de relații publice din cadrul unității. Militarul decedat era operator de tehnică de comunicații.

FOTO: Observator.tv

În această dimineaţă, a avut loc un tragic eveniment, caporalul clasa a II-a Şuteu Felician Codruţ a fost găsit spânzurat într-una dintre încăperile din cadrul cazărmii. 

S-a apelat serviciul de urgenţă 112 şi s-a anunţat serviciul medical din cadrul unităţii, s-a încercat resuscitarea acestuia, însă, la ora 11.18 s-a declarat decesul militarului. Comanda unităţii transmite condoleanţe familiei îndoliate şi suntem alături de familie cu tot ce putem, transmis ofiţer de informare şi relaţii publice din cadrul unităţii .

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More