Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Solidaritate în muzica românească pentru Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact

2 188

leo iorga

Considerat unul dintre cele mai răsunătoare nume din muzica românească, Leo Iorga trece prin momente extrem de dificile. Are nevoie de încă 8.000 de euro pentru o intervenție chirurgicală pe creier, iar colegii de breaslă au lansat un apel la solidaritate pe rețelele sociale.

După ce a fost operat în umră cu trei ani de cancer pulmonar, fostul solist al trupei Compact trebuie să sufere acum o nou intervenție chirurgicală, de această dată de extirpare a unei tumori cerebrale.

Operaţia va avea avea loc pe data de 9 mai, însă costurile acesteia depăşesc cu mult posibilităţile lui Leo Iorga. De aceea, prietenii lui şi colegii de breaslă au iniţiat o campanie pe Facebook, pentru strângerea sumei de 8.000 de euro, care va completa costul total al intervenţiei.

Ioan Gyuri Pascu şi The Blue Workers au postat pe pagina de Facebook un mesaj, care ulterior a fost preluat şi de alţi prieteni ai artistului şi distribuit: „LEO ARE NEVOIE DE NOI!!! Colegul şi prietenul nostru Leo Iorga trebuie să se supună unei operaţii ÎN REGIM DE URGENŢĂ PE DATA DE 9 MAI! Operaţia are ca scop extirparea unei tumori cerebrale. Pt. această operaţie mai are nevoie de 8000 €. ORICE SUMĂ ESTE BINEVENITĂ!
Contul în lei este deschis la BCR: RO 98 RNCB 03180006 7289 0001 pe numele Iorga Leonard. Doar împreună îl putem ajuta!!!”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Gabi spune

    Stimata doamna Maxim, Leo Iorga nu este solistul formatiei Compact. Sunteti dezinformata, platita sa mintiti sau aveti motive personale pentru a genera confuzii?
    Lui Leo Iorga ii doresc sanatate. Sa dea Dumnezeu sa se insanatoseasca!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More