Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Someș SA Dej a intrat în faliment

2 232

somes-dej

Producătorul de celuloză şi hârtie Someş Dej SA, controlat de omul de afaceri Ştefan Vuza, a intrat marţi în faliment.

„Vă informăm că în data de 10 decembrie 2013, Tribunalul Specializat Cluj a decis intrarea în faliment a SC Someş SA, întrucât planul de reorganizare propus nu a fost acceptat şi confirmat”, arată un raport remis Bursei de Casa de Insolvenţă Transilvania, filiala Sibiu.

Producătorul de celuloză şi hârtie a intrat în insolvenţă la finele lunii ianuarie a acestui an, Tribunalul Cluj aprobând solicitarea firmei pentru deschiderea procedurii.

Firma face parte din grupul Serviciile Comerciale Române (SCR), controlat de Ștefan Vuza. Potrivit celor mai recente raportări, firma A1 Impex, membră a SCR, deţine 62,6% din acţiunile Someş Dej, în timp ce SIF Banat-Crişana (SIF1) are 13,1% din titluri.

Acţiunile Someş Dej au fost oprite de la tranzacţionare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. vasile spune

    pe acesta cale as vrea sa multumesc domnilor itu si benea pentru efortul depus pentru distrugere combinatului. de asemenea as vrea sa ii multumesc domnului itu pentru activitatea sa de parlamentar marcata de absente. la final, as vrea sa ii multumesc si iubitului nostru primar ing. morar costan pentru dibacia de care da dovada in administrarea acestei frumoase urbe.

    p.s. apreciez si stimez personalitatea doamnei eli, cum care eli? eli care ii aduce ode iubitului nostru conducator ing. morar costan in mediul online in special pe dejeanul si pe domnule primar punct ro si oriunde altundeva unde numele acestuia este pomenit. in spatele acestui nume gingas sta doamna……….care lucreaza la ……..si la …….avand functia de……
    gaby, feciorul lui maricica de sus din deal a fost in america. acolo o invatat sa fie hacher si cu ajutorul lui am reusit sa depistez faptul ca toate comentarile domnisoarei eli provin de la 3 ip-uri. 1 la primarie, 2 la serviciu nr. 2 si 3 acasa. ghici ciuperca ce-i??
    concluzia. ciocul mic. acuma vasile are calculator tip leptop si conexiune internet de mare viteza, telefon inteligent cu ecran tactil si saptamana viitoare cu ajutorul bunului dumnezeu o sa am si tableta!!! daca domnul dr. viorel victor ponta ne baga pensia mai repede s-ar putea sa-mi iau chiar tableta tip apell aiped cu ca fraierul ala cristi care are tableta myway sau ceva asemanator la denumire

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More