Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Somes SA Dej se va inchide total si toti angajatii vor fi disponibilizati

0 372

Omul de afaceri Stefan Vuza a anuntat ca va inchide Somes Dej, combinatul de celuloza si hartie, si ca toti angajatii vor fi dati afara. Este vorba despre aproape 200 de oameni care vor ramane fara loc de munca in urmatoarea perioada.

Vestea ca Stefan Vuza va inchide Combinatul din Dej a fost data la o intalnire ce a avut loc la Dej. Conform stiridecluj.ro, la aceasta intalnire au participat primarul Costan Morar, deputatul USL Cornel Itu, directorul AJOFM Cluj Daniel Don si consilierul ministrului Muncii, Mircia Giurgiu.

”Eu nu am apucat sa ii sun pe cei de la combinat. Eu nu am primit nimic despre o disponibilizare colectiva. Primarul Morar Costan a anuntat la aceasta intalnire ca sunt probleme la combinat si ca vor disponibiliza”, a spus Daniel Don, directorul AJOFM Cluj, citat de stiridecluj.ro.

”Se inchide combinatul si 170 de oameni vor fi dati afara. Astazi a fost intalnire si au fost prezentate aceste date. In urmatoarele zile, circa 300 de oameni din Dej isi vor pierde locurile de munca, inclusiv cei de la combinat. Deputatul Cornel Itu a convocat aceasta intalnire pentru a gasi solutii pentru acesti oameni. Combinatul de celuloza si hartie de la Dej este in insolventa si disponibilizeaza”, a spus Mircia Giurgiu, consilierul ministrului Muncii.

SC Somes Dej SA a intrat in insolventa la finalul lunii ianuarie. Societatea face parte din grupul de firme Servicii Comerciale Romane (SCR) condus de Stefan Vuza.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More