Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Someșeanul.ro împlinește azi 2 ani de la înființare

0 94

someseanul 2 ani

Se împlinesc, iată, doi ani de când Someșeanul.ro a fost înființat. Timp de doi ani de zile v-am prezentat cele mai importante știri din cele patru județe pe care le acoperim, v-am oferit exclusivități, informații în premieră, reportaje din locurile care ne înconjoară și interviuri cu personalități și oameni care au marcat viața cotidiană a acestor doi ani.

Poate n-am fost tot timpul la înălțimea așteptărilor dumneavoastră, probabil nu v-am oferit tot ce v-ați fi dorit să aflați, însă ne-am dat toată silința să creștem în ochii cititorilor noștri, să-i aducem mai aproape de realitatea care ne înconjoară și să prezentăm evenimentele la care am luat parte pentru cei care nu au avut acces la ele.

Am reușit în acești doi ani să ne fidelizăm mii de cititori, dovadă fiind numărul tot mai mare de fani pe care pagina noastră de Facebook o are, dar și numărul tot mai mare de cititori care ne-au accesat știrile. N-o să vă plictisim aici cu statistici detaliate, cu cifre care pentru mulți dintre voi nu prezintă interes. Noi suntem mulțumiți că avem parte de cititori numeroși și că prin munca noastră, una extrem de solicitantă și dificilă, reușim să le aducem zilnic în atenție evenimentele care contează.

Am avut în acești doi ani de zile ocazia să cunoaștem oameni deosebiți, să vedem locuri uimitoare, să participăm la evenimente de o mare însemnătate. Iar pe toate acestea vi le-am oferit și vouă.

Ne bucură faptul că primim zilnic aprecieri din partea dumneavoastră, iar criticile, mai mult sau mai puțin constructive, le-am primit întotdeauna cu respectul cuvenit către cititorii noștri.

Încă de la începuturi am dovedit că pentru noi libertatea de exprimare este sfântă. Atât în cazul a ceea ce transmitem noi cititorilor noștri, cât și în feedback-ul primit de la aceștia. Someșeanul.ro a dovedit în acești doi ani că este o comunitate tot mai numeroasă și mai unită, iar acest lucru nu face altceva decât să ne determine să fim mai buni, mai prezenți în comunitate și în inimile voastre.

Cu adâncă recunoștință și deosebit respect, vă mulțumim că ne-ați fost alături în acești doi ani, că ne mânați mereu să devenim mai buni, că ne citiți și ne apreciați. Fără voi, cititorii Someșeanul.ro, activitatea noastră ar fi seacă, iar existența noastră, ca jurnaliști, nu și-ar avea rostul. Să ne recitim cu bine și în următorii ani!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More