Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Someșeanul.ro încetează raporturile de colaborare cu Primăria Dej

12 1

someseanul-primaria_dej_02

Având în vedere cele întâmplate în prima seară a Zilelor Municipiului Dej, Someșeanul.ro anunță încetarea parteneriatului media cu Primăria Municipiului Dej.

Ca partener media al Zilelor Municipiului Dej, singura solicitare a site-ului nostru a fost afișarea unui banner pe scena amplasată în Piața Bobâlna. Am purtat discuții în acest sens atât cu reprezentanți ai Primăriei, cât și cu cei angajați să se ocupe de amenajarea scenei din centrul orașului. Ni s-a transmis în acest sens că nu vor fi probleme, că toate bannerele partenerilor media vor fi afișate în mod nediscriminatoriu, în aceeași zonă a scenei.

În realitate, atât banner-ul Someșeanul.ro, cât și cel al postului de radio Stil FM, nu au fost afișate pe scena Zilelor Dejului.

Având în vedere că solicitările noastre nu au fost respectate, redacția Someșeanul.ro a luat decizia de a întrerupe orice comunicare și colaborare cu Primăria Municipiului Dej.

Prin urmare, în viitor nu vom mai da curs niciunei invitații din partea Primăriei, nu vom mai participa la niciun eveniment organizat de municipalitate și nu vom mai publica niciun comunicat al edilului sau al instituției locale.

Atâta timp cât nu suntem respectați, nu vom arăta nici noi respect!

Comentarii