Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Someșeanul.ro se alătură campaniei ”15 martie, 15 minute de grevă”

0 147

Cea mai citită publicație regională de știri de pe Valea Someșului, Someșeanul.ro se alătură campaniei naționale care sprijină construcţia de autostrăzi.

Astfel, în 15 martie, începând cu ora 15, pentru 15 minute, site-ul nostru intră în grevă și nu va fi accesibil cititorilor.

Pe 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute mai multe companii anunță că vor întrerupe munca, în semn de protest față de lipsa de interes a Guvernului față de infrastructură, în general, și față de Autostrada Moldova, în particular.

Este protestul inițiat de antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi, cel care a construit primul metru de autostradă în Moldova, nemulțumit de lipsa autostrăzilor în țară și mai ales în regiunea Moldovei. Ștefan Mandachi a lansat provocarea către trei oameni de afaceri, dar mult mai mulți s-au alăturat campaniei sale. Vorbim aici despre lanțuri de magazine și restaurante la nivel național, personalități publice și oameni de afaceri cu mii de angajați.

În total, 4500 de euro l-a costat pe Ştefan Mandachi primul şi singurul metru de autostradă din zona Moldovei. Gestul este unul simbolic şi de revoltă faţă de faptul că autorităţile de la noi se preocupă prea puţin de starea infrastructurii rutiere.

Iniţiativa suceveanului face valuri şi pe internet, unde videoclipul campaniei a fost distribuit de zeci de mii de ori.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More