Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Someșeanul.ro și ”Escape” fac cinste de Ziua Îndrăgostiților – Câștigătorul concursului

0 144

Restaurantele Escape din Dej și Gherla organizează sâmbătă, 13 februarie, o seară specială dedicată Zilei Îndrăgostiților.

Cu un meniu diversificat, conceput special pentru o seară romantică, muzică și voie bună, cele două restaurante vă așteaptă sâmbătă seara să petreceți o noapte de neuitat alături de persoana iubită. Bineînțeles, la marele party de Valentine’s Day, pot participa și cei care nu au o pereche, dar nu vor să petreacă Ziua Îndrăgostiților singuri.

Someșeanul.ro a organizat un concurs având ca premiu o invitație pentru două persoane la o cină romantică, găzduită de unul dintre cele două restaurante.

Dintre zecile de persoane care au participat într-o formă sau alta la acest concurs, doar șapte persoane au respectat întocmai cerințele concursului și au intrat în extragere.

În urma tragerii la sorți efectuate joi, premiul concursului merge la Diana Măhălean (pe care o rugăm să ne trimită un mesaj cu datele de contact).

concurs valentines day

Pentru voi ceilalți, care ați participat la concurs sau nu, restaurantele ”Escape” din Dej și Gherla vă așteaptă să petreceți o seară romantică la petrecerile organizate în cele două restaurante.

Rezervări Escape Gherla: 0264.242.942 sau 0728.076.544

Rezervări Escape Dej: 0364.410.206 sau 0756.100.588

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More