Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Someșeanul.ro te trimite la concert – Transylvania Music Event Youth Party

0 28

TME-rudimental-web

Noua Sală Polivalentă din Cluj-Napoca găzduiește în perioada 21-22 noiembrie Transylvania Music Event, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din nord-vestul României, ajuns în acest an la a șasea ediție.

Transylvania Music Event oferă iubitorilor de concerte în acest an două evenimente diferite. În 21 noiembrie va avea loc Youth Party, cea mai mare petrecere indoor pentru tineri a anului, care îi are cap de afiș pe Rudimental, pentru prima oară în concert în România. Ei vor fi prezenți la Cluj în formulă DJ Set (DJ, MC, Solist trompetă), formulă consacrată pentru Rudimental pentru cea mai mare parte a show-urilor pe care le susțin.

Chicane vine la Cluj la doar câteva zile după lansarea celui mai recent album, The Sum of Its Parts, programată pentru 16 noiembrie. Românii vor fi printre primii din Europa ce vor avea șansă să asculte live acest album. Șuie Paparude și Golan completează primul show al Transylvania Music Event.

Someșeanul.ro, partener media al evenimentului, scoate la concurs două bilete pentru prima seară la Transylvania Music Event. Pentru a intra în tragerea la sorți la acest concurs, trebuie să fiți abonați la newsletter-ul Someșeanul.ro (aveți formularul și în dreapta paginii) și să ne trimiteți pe adresa de contact un mesaj cu titlul ”Concurs Transilvania Music Event” care să conțină numele vostru complet și seria și numărul de buletin. Câștigătorii vor fi anunțați luni, 17 noiembrie atât pe site, cât și prin email la adresa cu care s-au înregistrat la newsletter.

Ajuns la ediția a șasea, Transylvania Music Event este unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din nord-vestul României. Peste 90.000 de oameni au dat viață festivalului în cele cinci ediții precedente, la concerte și petreceri în care au urcat pe scenă Pete Tong, Tom Craft și Bar 9, alături de nenumărați artiști români. Transylvania Music Event este unul din cele 10 evenimente prioritare ale municipiului Cluj-Napoca și susține candidatura orașului la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021, după succesul campaniei pentru titlul de Capitală a Tineretului în 2015.

 Biletele sunt disponibile online pe www.biletmaster.ro, www.myticket.ro șiwww.bilete.ro.

În Cluj, biletele pot fi cumpărate și din următoarele locații:

  • Iulius Mall Cluj-Napoca.
  • Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, Luni-Sambata între orele orele 11:00-19:00.
  • Hipermarketul Cora din Cluj Napoca, Luni-Duminica între orele 12:00 – 20:00.
  • Rehab College Bar – Cluj-Napoca.
  • BigApple Bar – Cluj-Napoca.
  • Caro Club – Cluj-Napoca.
  • KingPin Shop – Cluj-Napoca.
  • Magazinele Diverta, Libraria Eminescu, Magazinul Muzica.
  • Oficiile Postei Romane si Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More