Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Someșeanul.ro te trimite la teatru – ”O noapte furtunoasă” la Dej – CÂȘTIGĂTORII

7 72
O-noapte-furtunoasa-5
Foto: ludusonline.ro

Centrul Cultural ARTA Dej găzduiește joi, 30 octombrie, de la ora 19, un spectacol de teatru după celebra piesă „O noapte furtunoasă”, de I.L .Caragiale, pusă în scenă de Asociaţia Culturală „Teatru  Acum”. 

Someșeanul.ro scoate la concurs două invitații pentru două persoane la acest spectacol. Pentru a intra în concurs trebuie să fiți fani ai paginii de Facebook Someșeanul și să ne scrieți într-un comentariu la acest articol numele persoanei cu care vreți să mergeți la teatru. Tragerea la sorți a câștigătorilor acestui concurs va avea loc luni, 27 octombrie, câștigătorii urmând a fi anunțați pe site.

Biletele pentru spectacolul de joi, 30 octombrie, de la Dej se găsesc la Centrul Cultural ARTA și costă 25 de lei. Studenții, elevii și pensionarii pot achiziționa bilete la prețul de 15 lei.

În urma tragerii la sorți, câștigătorii celor două invitații sunt Gabi și Cristina Oprea. Îi rugăm pe cei doi câștigători să ne trimită pe adresa de contact datele lor pentru a le putea oferi invitațiile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. Gabi spune

  As vrea,daca castig,sa merg cu mama.

 2. Denisa spune

  o sa merg cu fratele meu:)

 3. Sara Alexandra spune

  Vreau sa merg cu mama mea Simona

 4. Iulia Gavrilas spune

  As vrea sa merg cu sora mea. 🙂

 5. Dana spune

  cu Mihai M

 6. Cristina Oprea spune

  As vrea sa merg cu soțul meu:)

 7. Sergiu spune

  As vrea sa merg cu prietena mea Daria

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More