Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Someșeanul.ro te trimite la teatru. Take Ianke și Cadâr vin la Dej

20 4

take ianke si cadar - Dej

Centrul Cultural Arta din Dej găzduiește miercuri, 5 iunie, spectacolul de teatru ”Take, Ianke și Cadâr” în regia lui Ovidiu Cosac, aceasta fiind una dintre comediile celebre ale teatrului românesc.

Dejenii și nu numai ei sunt invitați să urmărească o comedie sentimentală și savuroasă semnată de Victor Ion Popa. Spectacolul se va juca pe scena Casei de Cultură din Dej, miercuri 5 iunie, cu începere de la ora 19:00. Prețul unui bilet pentru adulți este de 25 de lei, iar pentru elevi și copii prețul unui bilet este de 15 lei.

Spectacolul este organizat prin agenția “Catalonia” în regia lui Ovidiu Cosac și din distribuție fac parte actorii de la Teatrul Național din Cluj-Napoca: Bogdan Rădulescu în rolul lui Ionel, Diana Roșca (Ana), Petre Băcioiu (Take), Gabriel Chirea (Ianke) și Stelian Roșian (Cadâr). De asemenea, în alte roluri vor juca Lucia Wanda Toma (Baba Safta) și Emanuel Petran (Ițic).

Someșeanul.ro vă oferă posibilitatea să câștigați șase invitații la acest spectacol de teatru. Tot ce trebuie să faceți este să dați LIKE la acest articol și să ne scrieți un comentariu prin care să ne spuneți că vreți să mergeți la teatru până în data de 3 iunie, ora 19:00. Câștigătorii unei invitații valabilă pentru două persoane vor fi stabiliți prin tragere la sorți și vor fi anunțați marți, 4 iunie.

Comentarii