Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Someșeanul se aude și la radio – ”Revista presei someșene”

1 66

someseanul.ro

Începând de luni, 3 iunie, Someșeanul.ro se aude și la radio. ”Revista presei someșene”, emisiune realizată în colaborare de Someșeanul.ro și Radio Stil Dej, îi va avea la microfon în fiecare zi, de luni până vineri, pe Răzvan Căucean și Irina Maxim.

Site-ul de știri Someșeanul.ro și postul de radio Stil FM Dej vă invită să ascultați, nu doar să citiți, știrile de interes din zona noastră.

Cele mai arzătoare subiecte, cele mai interesante știri și cele mai proaspete informații din județele Cluj, Bistrița-Năsăud, Maramureș și Sălaj, vor fi dezbătute la Stil FM, imediat după știrile orei 12, prezentate de Răzvan Căucean.

Revista presei someșene” nu își propune să vă transmită ceea ce puteți citi singuri pe Someșeanul.ro. Noi vrem să comentăm știrile pe care vi le prezentăm, să facem o sinteză a lor și să vă transmitem pe calea undelor informațiile care contează, realitatea care ne înconjoară.

Ne puteți asculta în fiecare zi, de luni până vineri, la radio în zona Gherla-Dej-Beclean pe 106,1 FM, sau online pe www.stilfmdej.ro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More