Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Someșeanul te trimite la teatru. ”3 Ciudați” vin la Dej

7 39

afis comedia 3 ciudati

Centrul Cultural ”Arta” Dej găzduiește luni, 28 aprilie, de la ora 19:00 comedia ”3 Ciudați”, în regia lui Sorin Misirianţu. Someșeanul.ro scoate la concurs două invitații la această piesă de teatru.

Pentru a intra în concurs trebuie să dați LIKE la acest articol, să fiți fanul paginii noastre de Facebook și să ne spuneți într-un comentariu mai jos numele persoanei pe care doriți să o invitați cu dumneavoastră la teatru.

Noi vă oferim două invitații, fiecare pentru două persoane. Anunțarea câștigătorilor, stabiliți prin tragere la sorți, va fi făcută sâmbătă, 26 aprilie.

Montarea semnată de regizorul Sorin Misirianţu are la bază un text de Yasmina Reza. În piesa de teatru este vorba despre trei prieteni – Serge, Marc şi Yvan, interpretaţi de Ioan Isaiu, Marius Rizea şi Şerban Georgevici. ”3 Ciudați” este o comedie savuroasă care are ca temă principală prietenia, într-o lume “în care în loc să ne fim unul altuia aproape, ne purtăm ca nişte ciudaţi”. Căci cei trei sunt pe punctul de a rupe definitiv relaţiile din cauza unui tablou alb, pe care Serge îl cumpără cu o sută de mii de euro.

Bilete la comedia ”3 Ciudați” se găsesc la casieria Centrului Cultural ”Arta” Dej sau la numărul de telefon 0764.472.322.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. vai vai spune

  Eu vreau sa merg la teatru cu ma-ta, mortii tai de proasta

  1. Irina Maxim spune

   Mama nu merge la teatru cu nemernici. Dar o să-i transmit 🙂

 2. Vaida Roxana spune

  Alexandra Suteu

 3. Alexandra spune

  Cu Simona

 4. Denisa Alexandra spune

  Jurca Robert

 5. Dana spune

  Vreau sa merg cu fiica mea,Diana !!

 6. Alina spune

  cu prietena mea din copilarie Alexandra

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More