Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Someșul a mai înghițit o viață. Tânăr de 25 de ani înecat la scăldat

0 56

copil inecat balastiera reteag (15)

Un tânăr în vârsta de 25 de ani din Jibou, plecat la scăldat cu mai mulți prieteni, s-a înecat în râul Someș, trupul său fiind scos din apele râului de pompierii chemați la fața locului.

Adalbert Horvat era la scăldat în zona podului din localitatea Ciocmani, comuna Băbeni. S-a aventurat să treacă Someșul înot, însă a fost înghițit de apele râului.

Pompierii din jibou au fost solicitați să intervină pentru găsirea tânărului, acesta fiind scos la suprafață în scurt timpo, la câțiva metri de locul unde dispăruse în apele râului.

„Este tributul pe care Someșul îl cere în fiecare an. Secția de pompieri Jibou a fost solicitată să caute o persoană dispărută în râul Someș pe raza localității Ciocmani. Pompierii, ajunși la fața locului, au căutat persoana cu ajutorul bărcii pneumatice și au găsit victima, un băiat de 25 de ani, decedată, la aproximativ 10 metri de locul unde a fost văzută ultima oară”, a declarat, Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” Sălaj.

FOTO: Arhivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More