Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Someșul, acaparat de gunoaie. Peste 90 de tone de deșeuri colectate – FOTO

0 174

campanie igienizare raul Somes (1)

Administrația Bazinală de Apă Someș-Tisa a anunțat primele rezultate ale acțiunii de igienizare și de întreținere a albiei râului Someșul Mic, pe tronsonul care traversează municipiul Cluj-Napoca.

”Am colectat peste 90 de tone de deșeuri, din care 35 de tone reprezintă mase plastice, pet-uri, deșeuri menajere și 55 de tone material lemnos rezultat în urma acțiunilor de întreținere a cursului de apă”, se arată în comunicatul ABAST.

Salutăm demersul Asociației Aqua Fishing Club care a organizat o acțiune de ecologizare a Someșului în zona cartierului Grigorescu, sperând ca acestei inițiative să i se alăture altele pentru protejarea Someșului, atât din partea autorităților comunitare, cât și a cetățenilor.

Administrația Bazinală de Apă Someș-Tisa prelungit campania de igienizare și de întreținere a râului Someșul Mic, pe tronsonul care traversează municipiul Cluj-Napoca, până în data de 12 iunie 2015.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More