Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Someșul Cășeiu, câștigătoarea ”finalei” de campionat cu Viile Dejului în Liga a V-a – FOTO/VIDEO

0 171

Fotbal Liga 5 Viile Dejului - Somesul Caseiu

Un meci cât o finală de campionat s-a disputat duminică pe terenul de fotbal din Viile Dejului, unde echipa din localitate, AS Viile Dejului, a jucat împotriva celor de la AS Someșul Cășeiu.

Meciul, început la ora 14 pe o căldură toridă, a fost intens disputat de cele două formații, ocupantele primelor două poziții din clasament, care erau despărțite înaintea acestei ultime etape de doar 2 puncte în ierarhia Ligii a V-a zona Dej.

Someșul Cășeiu, lider în clasament, avea nevoie doar de un rezultat de egalitate pentru a deveni campioană, însă a luptat pentru victorie și a câștigat cu 2-1, la capătul unui meci istovitor atât pentru jucători, cât și pentru cele câteva zeci de spectatori de pe margine.

Scorul a fost deschis de oaspeți, Mihai Popa deschizând scorul pentru Someșul Cășeiu din lovitură de la 11 metri. Egalarea a venit înainte de pauză prin golul marcat de Cristian Sălătioan, care a reaprins speranțele celor din Viile Dejului la o victorie.

Însă a doua repriză a adus și golul decisiv, Laurențiu Farcaș închizând tabela la 2-1 pentru campionii din Cășeiu.

Bineînțeles, așa cum se cuvine, la finalul partidei campionii au jucat hora bucuriei la mijlocul terenului, iar apoi s-au răcorit pe margine cu câte o bere, alături de rude, prieteni și suporterii care i-au încurajat pe tot parcursul partidei.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.943082479087853.1073741992.467241263338646&type=1

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More