Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Somon retras din magazinele Carrefour. ANSVSA le recomandă cumpărătorilor să nu consume produsul

1 284

Autoritatea Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) anunţă retragerea de la vânzare a produsului file de somon afumat de la Negro, întrucât este contaminat cu bacteria Listeria. ANSVSA le recomandă celor care au cumpărat astfel de produs să nu îl consume, ci să îl distrugă sau să îl aducă înapoi în magazinul Carrefour, de unde l-au cumpărat.

„Societatea Negro 2000 SRL procedează astăzi la retragerea de la comercializare a produsului „File de somon afumat 140 g”, urmare a evidențierii prezenței Listeria. Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul menționat să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele Carrefour de unde le-au cumpărat”, au anunțat reprezentanții ANSVSA.

Potrivit acestora, contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Specialiștii spun că listerioza se poate manifesta cu simptome asemănătoare gripei, precum febră, dureri musculare, greață, vomă și dureri gastrice. Poate cauza probleme dacă persoana este însărcinată sau dacă are un sistem imunitar slăbit.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Valy spune

    NE MAI MIRĂ CEVA? TABELUL PERIODIC AL ELEMENTELOR CHIMICE AL LUI MENDELEEV E LA DISCREȚIE ÎN PERODUSELE DI HIPERMARCHETURI. NU DAȚI NIMIC NOU NU ESTE NOUĂ STA.ZIARISTI DE LA SOMEȘANUL NU ESTE ȘTIRE NOUĂ SE ÎNTÂMPLĂ LA NOI CĂ AȘA E-N TENIS UNUL SERVEȘTE ALTUL DĂ AȘ-UL! 😄😄😄😄😏😏

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More