Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

SONDAJ: ”Interpreții favoriți pentru Zilele Municipiului Dej”

0 57

someseanul-Zilele Dejului  (16)

Primăria Municipiului Dej lansează sondajul de opinie „Interpreții favoriți pentru Zilele Municipiului Dej”. Sondajul  demarează astăzi, 7 mai, se va încheia în data de 15 mai.

De asemenea opțiunile privind  artiștii sau formațiile care sunt preferate pentru a cânta la Zilele Municipiului pot fi exprimate la Primăria Dej și Centrul Cultural Arta, unde vor exista formulare și urne speciale amplasate în acest scop.

În funcție de rezultatul sondajului, Primăria Dej va face demersurile pentru ca artiștii care se vor regăsi în topul preferințelor din cadrul sondajului și vor fi disponibili,  să evolueze pe scenă la Zilele Municipiului Dej.

„Consider că Zilele Municipiului Dej se adresează tuturor dejenilor indiferent de vârstă și preferințe. Tocmai de aceea am dorit organizarea acestui sondaj pentru ca dejenii să își poată exprima opțiunile privind artiștii sau formațiile de muzică ușoară preferate. Sondajul cuprinde nume care nu au mai fost la Dej, ideea fiind ca în fiecare an dejenii să aibă posibilitatea de a vedea alți artiști. La încheierea sondajului vom încerca în limita bugetului, să aducem pentru acest eveniment acei artiști sau formații care se regăsesc în topul preferințelor dejenilor, bineînțeles să fie disponibili”, a declarat primarul Costan Morar.

Votarea sau exprimarea preferințelor se poate realiza AICI

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More