Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sondaj pentru dejeni: Care este opțiunea dvs. cu privire la blocul V03 din Dej?

0 63

Având în vedere numeroasele discuții aprinse și dezbateri ce au avut loc la Dej în ultima perioadă cu referire la situația blocului V03 din cartierul dealul Florilor, vă invităm să vă spuneți părerea prin intermediul unui sondaj.

Ceea ce trebuia să fie un bloc de locuințe cu magazine la parter, a devenit de-a lungul timpului o ruină hidoasă, care a afectat negativ imaginea Dejului și a cartierului Dealul Florilor ani de-a rândul. Asta pentru că lucrările de construcție sistate nu au mai fost niciodată continuate, lucrările deja efectuate s-au degradat treptat și iremediabil, iar situația juridică a construcției și a terenului a împiedicat orice investiție în această privință.

Acum, primarul Costan Morar a venit cu ideea scoaterii la licitație a blocului și a terenului, pentru ca în locul acesta să fie ridicat un supermarket. Consilierii locali s-au contrat pe această idee, iar cetățenii care locuiesc în zonă au reacționat cu păreri diferite în ceea ce privește soarta zonei.

CITIȚI ȘI: Circ la ședința Consiliului Local Dej: Proiectul blocului V03 a fost respins, apoi amânat – VIDEO

 Premieră la Dej: Viceprimarul Aurelian Mureșan impune consultarea cetățenilor referitor la proiectul blocului V03

Vă propunem, așadar, să vă exprimați părerea cu privire la proiectul blocului V03, ce credeți dumneavoastră că trebuie să se întâmple în acel loc.

[socialpoll id=”2327941″]

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More