Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sondaj: Steaua are cei mai mulţi suporteri din România

1 196

steaua 24 arena nationala

Potrivit unui sondaj realizat de Inscop în perioada mai-iunie Steaua Bucureşti este echipa de fotbal cu cei mai mulţi suporteri în România.

În topul echipelor de fotbal din Liga I preferate de români mai intră Dinamo Bucureşti (8,8%), Rapid Bucureşti (5,6%), CFR Cluj (5%) şi Petrolul Ploieşti (4,5%). 47,3% din totalul populaţiei nu ştie sau nu a răspuns la această întrebare.

Acelaşi sondaj arată că meciurile de fotbal sunt urmărite de aproape jumătate din populaţia României, iar echipa favorită a peste 50% dintre pasionaţii de fotbal este Steaua Bucureşti. Nu mai puţin de 66,4% dintre români cred că fotbalul românesc este corupt, iar majoritatea românilor nu crede în calificarea echipei naţionale la Cupa Mondială din Brazilia 2014, se arată în comunicatul remis AGERPRES.

Trecând la echipa naţională, 19% consideră că România se va califica la Campionatul Mondial de fotbal din 2014, în timp ce 33% nu cred că se va califica. 48% dintre respondenţi au declarat că nu ştiu sau nu au răspuns.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More