Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, rămâne la conducerea Spitalului Baia Mare. Și-a retras demisia

0 561

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății în guvernul PSD-ALDE, se întoarce la conducerea Spitalului de Urgență Baia Mare.

Implicată într-un scandal de luare de mită aceasta și-a înaintat demisia din poziția de manager la data de 2 martie 2020. Însă fostul ministru a trimis recent către Consiliul Județean Maramureș o informare prin care a anunțat că renunță la demisie.

Demisia unui şef sau al unui manager îşi face efectul după 30 de zile din momentul înregistrării, iar în tot acest timp, Sorina Pintea a fost manager al SJU Baia Mare pentru că nicio instanţă nu i-a interzis să-şi exercite funcţia.

Ea s-a aflat în concediu medical în această perioadă, timp în care a fost înlocuită de directorul medical Vasile Pop. Informarea transmisă către CJ Maramureș a fost trimisă înainte ca cele 30 de zile de la înregistrarea demisiei să își facă efectul.

Sorina Pintea ocupă acest post prin concurs pe perioadă determinată care expiră în toamna acestui an, urmând a fi organizat un nou concurs pentru postul de manager.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More