Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sorina Pintea, Ministrul Sănătății, declarații despre Spitalul Municipal Dej

0 1.189

Sorina Pintea, Ministrul Sănătății, a declarat despre Spitalul Municipal Dej că este „o surpriză foarte plăcută”.

Ministrul sănătății Sorina Pintea a fost vineri într-un control inopinat la Spitalul Municipal Dej. Conform reprezentanților unității medicale, ministrul a fost mulțumit de ceea ce a găsit la unitatea spitalicească dejeană. Astfel Sorina Pintea ar fi declarat la postul de știri Digi24 că „Spitalul din Dej, o surpriză foarte plăcută la compartimentul de terapie intensivă. Dotat, aranjat, toată medicația necesară prezentă acolo”.

Aceasta nu este prima vizită pe care ministrul Sorina Pintea o face la spitalul dejean.

”Doamna ministru a vizitat spitalul nostru vineri, în jurul orei 21:00. A intrat la Compartimentul Primiri Urgențe  și  Terapie Intensivă, verificând curățenia, materialele sanitare precum și  medicamentele. Vizita a fost una inopinată. Este a doua vizită de acest gen în mai puțin de o jumătate de an, ceea ce este foarte bine. Și de această dată doamna ministru a fost foarte mulțumită de situația găsită în spitalul nostru, de investițiile care s-au făcut. Drept dovadă ne-a transmis că vom avea parte de sprijinul domniei sale în obținerea de finanțare de la minister.”, a  precizat managerul Spitalul Municipal Dej, dr.  Mihai Pandrea.

”Mă bucur ca întregul  nostru efort de avea un spital modern și dotat este recunoscut. Sunt investiții care s-au realizat atât prin modernizarea secțiilor spitalului cât și prin achiziționare de aparatura și dotări necesare asigurării unor condiții moderne în spitalul nostru. Dacă aparatul radiologic, aparatul de respirație artificială pentru nou născuți, computerul tomograf, mamograful, stația de sterilizare, modernizarea și dotarea ambulatoriului, a unității de primiri urgențe sunt investiții deja realizate, vizibile la spitalul dejean, vom continua să investim și anul acesta în modernizarea și dotarea lui, astfel încât să putem oferi condiții moderne de tratament în întreg spitalul în care peste 60000 de pacienți au beneficiat de investigații medicale și/sau tratament.

Scopul nostru comun, al administrației, al meu ca primar, al conducerii spitalului și al personalului medical este acela de a crește calitatea actului medical și de a oferi condiții moderne tuturor celor care trec pragul Spitalului Municipal Dej.”, a declarat primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More