Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sorina Pintea – „Suntem un popor de infractori”

0 178

Sorina Pintea, Ministrul Sănătății, a declarat, în cazul unei dezbateri că „Suntem un popor de infractori”.

Marți, în cadrul unei dezbateri realizată de agențiea de presă Inclusiv, Sorina Pintea a declarat că „Suntem un popor de infractori”, referindu-se la problema șpăgii. De asemenea aceasta consideră că „dacă nu există masuri coercitive” atunci problemele nu vor fi niciodată rezolvate.

„Am constatat şi de-a lungul carierei mele că, dacă nu există măsuri coercitive, nicio problemă nu se rezolvă. Şi nu se referă doar la sesizarea organelor de cercetare penală, trebuie să fie ceva mai mult decât atât”, a adăugat Sorina Pintea, notează cei de la Adevărul.

„Am publicat pe site-ul Ministerului Sănătăţii modificarea amenzilor pentru măsuri ingienico-sanitare, pentru depăşirea timpilor de staţionare în UPU. Vă spun foarte sincer, m-a amuzat reacţia unora de după şi mă gândeam, sper să nu mă citeze nimeni, eu cred că suntem un popor de infractori. În momentul în care se măresc amenzile, protestăm. Păi dacă eu n-am de gând să încalc legea, de ce să fiu supărat că cresc amenzile?”, a adăugat Ministrul Sănătății.

Întreaga dezbatere o puteți urmări în video-ul de mai jos, de pe pagina celor de la Inclusiv.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More