Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Soți prinși cu țigări de contrabandă. Chiar ei au apelat poliția în urma unui scandal

0 490

Doi soți s-au ales cu dosar pentru contrabandă cu țigări. Totul a fost scos la iveală în urma unui scandal izbucnit între cei doi.

Doi soți au fost prinși cu mai multe țigări de contrabandă, sâmbătă, 28 septembrie. Totul a ieșit la iveală în urma unui apel făcut de unul dintre aceștia. S-a cerut intervenția oamenilor legii pentru că unul dintre soți devenise violent, transmit cei de la IPJ Maramureș.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, însoţiţi de câinele de intervenţie şi patrulare Vis. Echipajul era pregătit astfel să intervină pe strada Aleea Neptun din Baia Mare la un scandal, după cum informase apelanta.

Ajunşi în imobil, oamenii legii au identificat apelanta, o femeie de 52 de ani, precum şi pe soţul acesteia, în vârstă de 41 de ani, care ar fi provocat scandalul. Pe podea se aflau mai multe pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, netimbrate în România.

Conflictul a fost aplanat, însă toate ţigările de contrabandă găsite în apartament, respectiv 383 pachete, au fost ridicate în vederea confiscării. Totodată a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More