Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Spărgători de locuințe, prejudiciu de 40.000 de lei

0 307

Patru bărbați au fost arestați pentru furt calificat. Aceștia au spart mai multe locuințe de pe raza mai multor orașe, printre care și municipiul Baia Mare.

Patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 39 de ani din municipiul Târgu Mureş sunt cercetaţi de poliţişti pentru comiterea mai multor furturi din locuinţe, în mai multe oraşe din ţară.

Din probatoriul administrat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare reiese că aceştia sunt bănuiţi că ar fi acţionat inclusiv pe raza municipiului nostru unde, în perioada 11-26 ianuarie a.c., ar fi comis patru furturi din locuinţe. În fapt, grupul infracţional nestructurat, folosind metoda chei potrivite, ar fi pătruns în cele patru apartamente de unde ar fi sustras sume de bani şi bijuterii, prejudiciul total reclamat fiind estimat la aproximativ 40 000 de lei. S-a reuşit recuperarea acestuia în proporţie de 20%.

Trei dintre ei au fost reţinuţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Galaţi pentru săvârşirea unor fapte similare şi au fost prezentaţi instanţei care a dispus arestarea lor preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

În continuare se efectuează cercetări faţă de aceştia pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat şi tăinuire.

În toate cauzele s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului de Operaţiuni Speciale Maramureş.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More