Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Spărgători specializați în furt de bijuterii, reținuți

0 136

Doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore. Ei sunt bănuiți că în perioada noiembrie – decembrie 2017 ar fi sustras, dintr-un apartament din Cluj-Napoca, mai multe bijuterii.

Trei percheziții domiciliare au avut loc, la data de 20 februarie a.c., pe raza localităților Cluj-Napoca, Răscruci și Bonțida, pentru documentarea activității infracționale a doi bărbați bănuiți de comiterea unor furturi.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate bijuterii, aparate de fotografiat, instrumente folosite la săvârșirea faptelor și alte bunuri în privința cărora există suspiciunea rezonabilă că provin din furturi.

Cei doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, au fost conduși la sediul unității de poliție, în baza mandatelor de aducere. Din cercetări a rezultat că, în perioada noiembrie – decembrie 2017, cei doi ar fi pătruns fără drept într-o locuință din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras bijuterii, în valoare de circa 300 de lei. De asemenea, cei în cauză sunt bănuiți de sustragerea de bijuterii, în valoare de circa 1.500 de lei, dintr-o locuință, din Cluj-Napoca, faptă care s-ar fi comis la data 15 februarie a.c..

În urma probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat. La data de 21 februarie a.c., aceștia au fost prezentați instanței, fiind emise pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More