Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Spargere la un apartament din Dej. Hoții au intrat pe geam

0 60

foto jaf armat magazin dej

Un apartament din Dej a fost atacat de hoți, miercuri, ziua în amiaza mare. Hoții au profitat de faptul că un geam al apartamentului a rămas deschis și au intrat în casă.

S-a întâmplat pe strada Pepineriei din cartierul Dealul Florilor, în această dimineață în jurul orei 10:30. Hoții au ochit un apartament aflat la parter, după ce au văzut că geamul este deschis.

Profitând de faptul că proprietarii apartamentului erau plecați de acasă, hoții au forțat fereastra rabatată și au intrat în casă.

O vecină a văzut acțiunea hoților de la geam și i-a anunțat pe proprietari, care au venit în scurt timp de la serviciu. Între timp, însă, hoții plecaseră deja. Asta pentru că în casă l-au observat pe tatăl proprietarului, un bătrân nevăzător, și s-au speriat. Hoții au luat-o la goană, dar au apucat totuși să fure o brățară de aur care era pe o etajeră, la vedere. Dacă ar fi știut că tatăl proprietarului are probleme de vedere, probabil și-ar fi continuat treaba.

Proprietarii apartamentului au sunat la 112, iar la fața locului au venit și polițiștii criminaliști de la Dej pentru a preleva probe și amprente, dar și pentru a stabili împreună cu proprietarii prejudiciul produs. Cei doi hoți sunt acum căutați de oamenii legii.

Polițiștii bănuiesc că este vorba despre aceiași hoți care au dat lovitura ieri la un alt apartament din Dej, situat pe Aleea Tomis, la parterul blocului. Hoții au acționat ca la indigo. Și în apartamentul vizat ieri de hoți s-a intrat pe un geam lăsat rabatat, de aici furând mai multe obiecte de valoare, bani și bijuterii.

Știre în curs de actualizare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More