Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

„Sparți” în mijlocul zilei pe o stradă din Bistrița

0 742

Două persoane au fost surprinse de către jandarmii bistrițeni la puțin timp după ce au consumat droguri. Totul s-a întâmplat pe o stradă din municipiul Bistrița.

Printr-un comunicat de presă reprezentanții IJJ Bistrița-Năsăud au anunțat că un bărbat de 30 de ani şi un tânăr de 19 ani s-au ales cu dosar penal deoarece deţineau asupra lor droguri de risc, pe care de altfel le-au și consumat pe o stradă din Bistrița.

O patrulă de Jandarmerie aflată miercuri, 16 mai a.c., într-o acţiune în zona Subcetate, i-a depistat pe cei doi deoarece aveau un comportament ciudat. Imediat jandarmii s-au apropiat de aceştia şi au observat că aveau asupra lor un plic transparent din plastic, care conţinea o substanţă de culoare maronie.

Fiind întrebaţi de unde au acest plic, cei doi au afirmat că l-au cumpărat de la o persoană necunoscută şi au recunoscut că au consumat din substanța respectivă.

Pe numele celor doi au fost întocmite actele de sesizare, pentru infracţiunea de ‘deţinere de droguri de risc’, iar, ulterior, persoanele au fost predate către I.P.J. B.N. în vederea continuării cercetărilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More