Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Spectacol de teatru: ,,NEBUN DUPA TINE” la Centrul Cultural Arta Dej

0 886

Primăria Municipiului Dej organizează în data de 20 mai 2024, de la ora 19:00, spectacolul de teatru: ,,NEBUN DUPA TINE” .

Piesă de teatru va fi jucată pe scena Centrului Cultural ,,Arta” și este un spectacol despre o mare pasiune a unui geniu, pentru o privighetoare care nu a suportat să trăiască într-o colivie de aur.

Este povestea unei căsnicii străbătută de pasiune, gelozii, fericire, certuri și trădare. Istoria adevărată a celebrului cuplu legendar francez Sacha Guitry și Yvonne Printemps care au dominat Parisul și întreaga lume în perioada anilor ‘20. O comedie dulce-amăruie despre viața trăită ca pe scenă.

În distribuție: MAIA MORGENSTERN , ARMAND CALOTA , ISADORA BALTATEANU/OANA-MARIA DRAGNE. Adaptare după : ERIC-EMMANUEL SCHMITT, traducere EDITH NEGULICI.

Regie: ANTONELLA CORNICI; scenografie: ALINA DINCA-PUSCASU; sound Design: SERBAN CHITU; coregrafie : VICTORIA BUCUN; producție : PROTICKET.

Prețul biletului este de 30 lei și poate fi cumpărat de la Centrul Cultural ,,Arta” Dej, de luni până vineri între orele 10:00-14:00.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More