Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Spectacol folcloric în scop caritabil pentru paramedicul Florin Benea, la Dej – FOTO/VIDEO

0 283

spectacol caritabil muzica populara Dej Florin Benea (8)

Dacă până acum dejenii s-au arătat întotdeauna săritori și inimoși la diversele campanii umanitare desfășurate în oraș, sâmbătă la Dej spectacolul folcloric cu scop caritabil organizat în cadrul campaniei de sprijinire a paramedicului dejean Florin Benea nu s-a bucurat de o prezență numeroasă în public.

Desfășurat sub umbrela expersiei ”Mai bine puțini, dar buni, decât mulți și…” spectacolul caritabil organizat la Centrul Cultural Arta nu a avut nici pe jumătate ocupate locurile din sală, fiind, probabil, evenimentul caritabil cu cea mai scăzută prezență în ultimii ani la Dej.

Acest aspect a fost remarcat și de numeroșii artiști care au urcat pe scenă, dar care și-au făcut treaba ca și cum ar fi avut în față o sală arhiplină.

Pleiada de artiști de muzică populară care a sărit în sprijinul campaniei ”Și salvatorii merită salvați” a cuprins nu doar nume de cântăreți din Dej sau împrejurimi, la această acțiune umanitară alăturându-se chiar artiști din Bistrița-Năsăud și Maramureș.

Aceștia au străbătut zeci de kilometri pentru a fi alături de semenii lor și pentru a cânta într-un cadru filantropic, în timp ce dejenii nu s-au obosit să facă doar câțiva pași pentru a participa la un asemenea eveniment.

Cu toate acestea, spectacolul a fost unul bine organizat și pus în scenă, a distrat, dar a și înduioșat, inimile celor prezenți, iar la final, familia lui Florin Benea a mulțumit participanților pentru sprijinul acordat. Asta pentru că, indiferent de situație, orice ajutor, cât de mic ar fi acesta, contează enorm când este vorba despre o luptă contra cronometru pentru viață.

Pentru dejeni și în sprijinul campaniei organizată de ISU Cluj și SMURD Cluj pentru paramedicul dejean Florin Benea au urcat pe scenă sâmbătă la Dej Anghelina Timiș-Lungu, Ioana Breda Morar, Petra și Marin Grad, Adela și Zenu Zanc, Domnica Dologa, Ciprian Picovici, Vlăduț Lazăr, Diana Roman, Ioan Dordoi, Sofia Boca, acompaniați de orchestra condusă de Nelu Boca, dar și dansatorii grupului ”Valea Someșului”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More