Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Spectacol inedit de gimnastică și dans pe Aeroportul Cluj – FOTO

0 290

spectacol gimnastica dans aeroport cluj

Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj a găzduit luni un spectacol de gimnastică şi dans al echipei daneze Salling Oldstars.

Aeroportul Cluj a fost printre primele locaţii alese de către echipa daneză pentru turneul lor din România iar datorită deschiderii acestei instituţii pentru evenimente inedite şi neconvenţionale, aceştia au primit tot sprijinul necesar.

Evenimentul a făcut parte din turneul Salling Oldstars Romania Tour 2014 şi a avut loc în Terminalul de Plecări al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj în 07.07.2014, începând cu ora 15:30.

Sportivii de la Salling Oldstars uniţi de bucuria dansului şi pasiunea pentru gimnastică, au ales aeroportul clujean pentru un spectacol de aproximativ 25 de minute, în care peste 60 de sportivi au evoluat într-un program special de care s-au bucurat toţi cei prezenţi în aeroport la acea oră.

În anul 2013, aeroportul a fost organizatorul unui spectacol asemănător de dans şi muzică, prin care s-a sărbătorit depăşirea pragului de 1 milion de pasageri. Primul flash mob organizat de către un aeroport din România s-a desfăşurat tot la Cluj, reunind pasageri, stewardese şi dispeceri, în total aproximativ 100 de persoane de toate vârstele care s-au sincronizat în mişcări de dans.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More