Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Spiritul Crăciunului vine la Dej. O nouă ediție de „Magia Sărbătorilor”

0 390

Primăria Municipiului organizează  miercuri, 5 decembrie,  a patra ediţie a evenimentului dedicat copiilor„ Magia sărbătorilor”.

Primăria Municipiului organizează  miercuri, 5 decembrie,  a patra ediţie a evenimentului dedicat copiilor„ Magia sărbătorilor”. Activitățile vor debuta la ora 17:00  în Piaţa Bobâlna, unde copiii se vor putea bucura de spectacole special pregătite pentru ei,  FUNtasticii – ,,Prietenii lui Moș Crăciun” și Clubul lui Mickey Mouse, de mascote, personaje îndrăgite, ateliere de pictură pe față și modelare de baloane. Cei mici vor avea parte la finalul evenimentului  de un foc de artificii.

„Magia sărbătorilor este o frumoasă tradiție a noastră, un eveniment pe care îl organizăm special pentru copii în ajun de Moș Nicolae, pentru a le oferi momente de bucurie și a simți împreună  atmosfera unică a acestei perioade. Vă așteptăm în 5 decembrie, de la ora 17:00, în Piaţa Bobâlna pentru a ne bucura împreună  cu copiii noştri de Magia sărbătorilor” a declarat Morar Costan, primarul municipiului Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More