Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Spitalul Clinic Municipal Cluj: Ecografii și mamografii gratuite în cadrul campaniei „Martie pentru sănătatea ei”

0 1.014

Spitalul Clinic Municipal Cluj a iniţiat campania „Martie pentru sănătatea ei”, prin care femeile pot face ecografii și mamografii gratuite. Cancerul mamar se vindecă în proporție de 90%, dacă este depistat în fază incipientă.

Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca, organizează în luna martie a doua ediție a campaniei ,,Martie pentru sănătatea ei” adresată femeilor cu vârsta peste 18 ani. Prin această campanie echipa de medici și asistenți ai spitalului vor efectua consultații și examinări gratuite, mamografice și ecografice, pentru screening-ul cancerului mamar. Aceste examinări vor fi efectuate între 25 și 29 martie (orele 08.00-20.00).

Obiectivul principal al acestei campanii este de a îmbunătății conștientizarea a ceea ce înseamnă depistarea precoce a cancerului de sân dar și a bolilor mamare nemaligne. Totodată dorim să oferim femeilor un acces facil și rapid la consultația și examinarea mamară.

Dacă doriți să efectuați o examinare mamografică sau ecografică, vă rugăm să urmați indicațiile de mai jos. Locurile disponibile sunt limitate, iar solicitarea dvs. va fi luată în considerare în ordinea înscrierii. Dacă locurile disponibile între 25 și 29 martie vor fi insuficiente vă vom înștiința și vă vom sta la dispoziție pentru o programare ulterioară, în baza unui bilet de trimitere de la medicul specialist sau medicul de familie.

Dacă faceți parte din personalul Spitalului Clinic Municipal, vă solicitam, ca împreună, să acordăm prioritate solicitărilor acelor persoane pentru care această campanie ar putea avea un impact major asupra sănătății!

Înregistrarea pentru examinare se va desfășura online, în intervalul 20-22 martie, începând cu ora 9,00, accesând link-ul urmator: https://goo.gl/forms/X80INPv1Ac1YSr7v1

Dacă nu dispuneți de acces facil la un dispozitiv conectat la Internet vă invităm să ne contactați la sediul spitalului, Str. Tăbăcarilor nr 11, Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală, camera 7.

Pentru mai multe informații ne puteți apela la Tel.: 0749 276 120.

Examinările sunt gratuite și nu necesită bilet de trimitere de la medicul de familie sau deținerea calității de asigurat al sistemului de asigurări de sănătate.

Consultațiile și examinările imagistice vor fi realizate de către echipa Laboratorului de Radiologie, a Secției de Chirurgie și Oncologie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More