Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Spitalul Gherla are un nou manager interimar

0 372

someseanul-spitalul gherla

Printr-o dispoziție a primarului Gherlei, Marius Sabo, a fost numit un nou manager interimar al Spitalului Municipal Gherla, după ce marți dr. Cornel Tincu a fost revocat din funcție.

Acesta din urmă a înlocuit-o în funcția de manager interimar pe Camelia Răcăreanu, în urmă cu doar trei luni de zile.

Acum, printr-o dispoziție a primarului Marius Sabo, dr. Shalash Abdel-Rahman a fost numit manager interimar, ”până la ocuparea prin concurs a postului, pe o perioadă de maximum 6 luni.”

”Atribuțiile managerului interimar sunt cele prevăzute de OMS nr. 1836/2007 privind atribuțiile managerului interimar.. Pe perioada numirii în funcția de manager interimar al Spitalului Municipal Gherla, dr. Shalash Abdel-Rahman va beneficia de un salariu de bază și de alte drepturi salariale stabilite potrivit prevederilor legale în vigoare”, se mai arată în dispoziția primarului.

Începând cu datade 17.12.2014, când intră în vigoare dispoziția menționată de numire în funcție a dr. Shalash Abdel-Rahman ca manager interimar, își încetează aplicabilitatea dispoziția precedentă de numire a fostului manager interimar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More