Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Spitalul Județean Cluj face teste Covid-19 pentru oricine, contracost

3 23.759

Spitalul Județean Cluj efectuează, la cerere, teste pentru detectarea SARS-Cov-2 (Covid 19) pentru oricine, contracost, anunță instituția medicală clujeană.

Prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul unității medicale, Spitalul Județean Cluj anunță faptul că astfel de teste se fac încă din 13 aprilie.

„Persoanele care doresc aceste servicii de testare la cerere se vor putea programa telefonic la Punctul de lucru al Laboratorului de Analize Medicale, situat pe strada V. Babeș, nr. 1, la numarul de telefon 0264-597.852 interior 1479 sau telefon mobil 0741 164 466.

Programările se pot efectua în intervalul orar 07:30-14:00, de luni până vineri, iar recoltările vor fi organizate la un interval de 10 minute în zilele de Marti și Vineri (de la 7:30 la 12:30). Ne rezervăm dreptul să eșalonăm sau să stopăm recoltările, în situația în care numărul probelor de testare a pacienților care se încadrează în criteriile de testare și definiția de caz actualizată, va depăși capacitatea de testare a laboratorului din cadrul spitalului”, anunță instituția.

Potrivit comunicatului, se pot efectua testări la cerere pentru determinarea infecției cu coronavirus, contracost la prețul de 290 lei testarea.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Anonim spune

    Idioti care nu verifica informatiile ! este o stire falsa fara baza sau informatii reale !

  2. vlad spune

    Acum fac pe bani buni., e o afacere banoasa, cand m-am dus cu baiatul meu,la UPU CLUJ, avea febra de 6 zile, tusea si analize proaste de sange, trimisi de medicul de familie, NU L-AU TESTAT, nu ne-au acordat ASISTENTA, ca nu se incadreaza….( ar fi fost gratis pt ca e student si eu platesc taxe la greu…dar na, gratis nu renteaza) ne-au trimis la….alt spital. Era o asistenta TIMORATA, intr-un cort neechipat decat cu vreo 6-8 paturi goale si un scaun, care vorbea la telefon cu un medic bine ascuns in spital, in spatele…multor usi inchise. DEZAMAGIT ! Si acum, profita sa faca pe bani grei…..Naspa tara, naspa medici , naspa functionari din minister si casa de sanatate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More