Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Spitalul Județean de Urgență Zalău are un Ambulatoriu reabilitat, extins și modernizat

0 311

Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău a finalizat recent lucrările de extindere, reabilitare şi modernizare a Ambulatoriu integrat de specialitate, proiect cu o valoare de circa opt milioane de lei, sumă asigurată integral din bugetul Consiliului Judeţean Sălaj.

„Extinderea şi reabilitarea Ambulatoriului aduce mai multe beneficii, importante atât pentru pacienţi, cât şi pentru personalul Spitalului Judeţean. Cele peste 100.000 de consultaţii acordate anual, pentru diagnostic şi tratament, se vor desfăşura de acum în spaţii modernizate, extinse cu 300 de metri pătraţi, în special în zona de aşteptare, ce are o arhitectură deosebită – o structură piramidală de sticlă şi metal pe trei nivele şi un sistem inovativ de ghidare a pacienţilor”, spune Tiberiu Marc, președintele Consiliului Județean Sălaj.

Toţi cei care trec pragul spitalului, dar şi medicii şi personalul propriu vor avea parte de un confort sporit, datorită izolării exterioare a clădirii, înlocuirii tâmplăriei, sistemului de ventilaţie şi modernizării băilor şi grupurilor sanitare. Pentru persoanele cu dizabilităţi au fost realizate rampe şi platforme de acces, grupuri sanitare speciale şi un lift.

”În zona de aşteptare, pacienţii vor fi ghidaţi către cabinete prin intermediul unui sistem bazat pe coduri de culori, cu benzi colorate de dirijare, bonuri de ordine şi monitoare. Un total de 27 de cabinete medicale oferă condiţii moderne de lucru pentru circa 100 de medici, registratori, angajaţi în diagnostic şi tratament şi personalul medical care lucrează în Ambulatoriu”, afirmă preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More